2014-12-28 21:15:56• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Fogja vissza magát!

Napi horoszkóp december 29-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma jobban teszi, ha mindenkivel kesztyűs kézzel bánik, mert mások sok dologra túl érzékenyen reagálhatnak. Nem árt, ha néha ön is megmutatja az érzékeny oldalát. Bízzon magában!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma ne merítse ki magát, bármilyen munkát végez, közben tartson időről időre rövid szüneteket. A családjában szüksége lesz a vezetői képességeire és a bátorságára. Segítsen a többieknek, mert ez önnek is jót tesz majd.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Hold most az ön oldalán áll, és ezzel kilátása nyílik egy lendületes, sikeres napra. Azt teszi, amit helyesnek tart, és ezzel ér el sikereket. Kreatív lehetőségei rendkívüliek. Este szórakozásra vágyik, és erre meg is lesz a lehetősége.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A hangulata remek, és ezzel másokat is motivál. A Merkúr és a Vénusz közeledése az ön számára spontán energiát, lendületet és túlzott elvárásokat hoz: most mindent egyszerre szeretne.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Tennivalója egész nap lesz bőven, de ne most akarjon belefogni új dolgokba! Az energiaszintje a déli órákban éri el a csúcspontját, ezért ossza be úgy a feladatait, hogy késő délutánra rutinmunkák maradjanak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ez az ideális időpont arra, hogy az új év előtt alaposan kitakarítson. Szívesen és hatékonyan dogozik, a nap végén sok mindent fel tud majd mutatni. A rendrakás mellett törődjön többet az egészségével.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Hold és a Jupiter a hét első napjából igazi ünnepet csinál, szervezzen hát közös programot a barátaival A Hold most segít önnek abban is, hogy az apró részletekkel törődhessen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A mai napon fogja vissza magát, ami a találkozókat és tárgyalásokat illeti, mert a Nap és a Neptunusz kapcsolata kicsit hiszékennyé tehetik. Az is lehetséges, hogy semmi sem sikerül úgy, ahogyan azt elképzelte, mert túl ideges és szétszórt lesz. Este lélekápoló telefonbeszélgetéseket folytathat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Holdnak köszönhetően jóleső beszélgetéseket folytathat a barátaival. Az emberek a környezetében türelmes hallgatóságnak bizonyulnak, és értékes tippeket is adhatnak önnek.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Hold a Kos jegyében áll, és erősíti az önbizalmát. Késő délután a Szaturnusz már a Nyilas jegyében lesz látható: az élete nem mozdul el egy csapásra pozitív irányban, de napról napra jobbá válik. A szerelem mostantól jelentős szerephez jut, és fontossá válnak a hosszú távú kapcsolatok.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ami a munkát illeti, ma jó kilátásai vannak a sikerre, mert támogatást kap a Holdtól. Képes lesz az összpontosításra és kitartónak is bizonyul, ezzel a kettőssel pedig sokat elérhet. Az estét nem volna szabad egyedül töltenie...

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Amikor este a Hold megérkezik a Bika jegyébe, minden sokkal könnyebbé válik. A Vénusz este kapcsolatba lép a Holddal: pompás beszélgetésekben lehet része.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: